AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, güzel haberler alınacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında akan suda el yıkamak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir