AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yürümek

Kahve falında akan suda yürümek

Kahve falında akan suda yürümek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevinç ve sürura, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda yürümek gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında akan suda yürümek engellerin aşılacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akan suda yüzmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda altın bulmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda balık görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevilen birinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda yılan görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suda el yıkamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda sürüklenmek zengin olunacak bir işe girileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir