AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kötü günler yaşayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında akan suda yüzmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında akan suda yıkanmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda koşmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda balık tutmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda el yıkamak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Kahve falında akan suda sürüklenmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak düşmanını alt edeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir