AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda el yıkamak

Kahve falında akan suda el yıkamak

Kahve falında akan suda el yıkamak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, dua alacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suda el yıkamak gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Kahve falında akan suda el yıkamak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak ferah bir haneye sahip olunacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda el yıkamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda balık tutmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir