AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda ayak yıkamak

Kahve falında akan suda ayak yıkamak

Kahve falında akan suda ayak yıkamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok üzüntü duyulacağına, dargınların barışacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına inanılır.

Kahve falında akan suda el yıkamak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda ayak yıkamak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Kahve falında akan suda koşmak moral ve sermaye kaybedeceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir