AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda balık görmek

Kahve falında akan suda balık görmek

Kahve falında akan suda balık görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hasta ise şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda balık gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında akan suda balık görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda balık tutmak kötü günler görüleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda yıkanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında akan suda sürüklenmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak fesada bulaşacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir