AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yılan görmek

Kahve falında akan suda yılan görmek

Kahve falında akan suda yılan görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda yılan gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Kahve falında akan suda yılan görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında akan suda yürümek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında akan suda abdest almak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında akan suda sürüklenmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda boğulmak kişinin hayatının değişeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda yıkanmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda balık görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak şansın ve kısmetin açılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir