AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda sürüklenmek

Kahve falında akan suda sürüklenmek

Kahve falında akan suda sürüklenmek insanların takdirine mazhar olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, verimliliğinin artacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret eder.

Kahve falında akan suda sürüklenmek gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Kahve falında akan suda sürüklenmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında akan suda yıkanmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında akan suda balık tutmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda para toplamak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda yüzmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında akan suda yürümek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda abdest almak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir