AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hedeflerini tutturamayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet eder.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak mutluluğunun daim olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir