AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda boğulmak

Kahve falında akan suda boğulmak

Kahve falında akan suda boğulmak bir hastalıktan kurtulunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Kahve falında akan suda boğulmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda koşmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında akan suda para toplamak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda sürüklenmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında akan suda yıkanmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında akan suda yılan görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, adının yayılacağına delalettir.

Kahve falında akan suda abdest almak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, mal edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir