AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yıkanmak

Kahve falında akan suda yıkanmak

Kahve falında akan suda yıkanmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda yıkanmak gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Kahve falında akan suda yüzmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında akan suda yürümek büyük zararlar getireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında akan suda balık tutmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında akan suda altın bulmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda abdest almak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda boğulmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir