AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda abdest almak

Kahve falında akan suda abdest almak

Kahve falında akan suda abdest almak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında akan suda abdest almak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında akan suda abdest almak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında akan suyla abdest almak sevgisinin artacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan sudan abdest almak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yıkanmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda para toplamak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak kazalardan ve belalardan korunacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda el yıkamak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir