AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek kişinin afiyette kalacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir