AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kısmetlerinden olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek tatsız haberlerin alınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek rızkının artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir