AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, verimin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir