AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir