AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hem yıpranacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, parasının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, herkesin takdirinin toplanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir