AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir