AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, verimli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir