AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı kör görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kör görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kör bayan görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir