AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, ondan şifa göreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör kadına yardım etmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir kadın görmek gönlünün ferahlayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kör kadın görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kör görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir