AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bayan görmek

Kahve falında kör bayan görmek

Kahve falında kör bayan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında kör bayan gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kör bayan görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasını kör görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör kadına yardım etmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör sinek görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında bir gözü kör olmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör bir adam görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında kör tavuk görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir