AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını kör görmek

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok zor günler yaşayacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kör gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı kör görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kazancın artmasına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kör görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör ebe oynamak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir