AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı kör görmek

Kahve falında arkadaşı kör görmek

Kahve falında arkadaşı kör görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gülüp eğleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kör gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kör görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kör görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir