AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek yardım edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok iyi işler yapılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını kör olarak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Kahve falında arkadaşını kör görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı kör görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kör olmasını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir