AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kör görmek

Kahve falında arkadaşını kör görmek

Kahve falında arkadaşını kör görmek endişelerin biteceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, evine haciz geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kör gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kör görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı kör görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gülen birini kör görmek günah işlemekten korunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir