AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı kör görmek evliyseniz eşle iyi geçime, çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kör görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kızının kör olduğunu görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir