AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında hamilelik duymak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir