AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yolunda gideceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak onunla mutlu bir yuva kuracağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir