AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yakınının hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakını hamile görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın bir arkadaşını hamile görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bi yakınını hamile görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını hamile görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yakın birinin hamile olduğunu görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir