AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamilelik duymak

Kahve falında hamilelik duymak

Kahve falında hamilelik duymak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında hamilelik duymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak her zaman hayırlı işler yapacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi hamile duymak hayırlı kişiler ile tanışacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak rızık ve kazanç elde edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile duymak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hamilelik duymak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak dertlerin ve sorunların biteceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir