AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamilelik duymak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini hamile duymak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu duymak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir