AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hamile duymak

Kahve falında arkadaşını hamile duymak

Kahve falında arkadaşını hamile duymak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rızkının çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak istediği yola çıkacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kaldığını duymak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir