AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, onu darda bırakmayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyi hamile duymak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olacağını duymak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının hamile olduğunu duymak insanlar arasında barışın sağlanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini hamile duymak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kaldığını duymak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak insanların takdirini kazanacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir