AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak aşama göstermeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak müjdeli bir haber alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir