AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek herhangi zarara uğramayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek yeni bir yola gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulur.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek maddi anlamda zayıflayacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında el tuttuğunu görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir