AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi kör görmek

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi kör gördüyseniz:

  • Detaylar asıl görmeniz gerekenleri kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında kör kişi görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kör kıza yardım etmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kör birine aşık olmak saygınlık kazanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kör serçe görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör olmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını kör görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir