AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda para toplamak

Kahve falında akan suda para toplamak

Kahve falında akan suda para toplamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda para toplamak gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında akan suda para toplamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında suda para toplamak çok başarılı adımlar atacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında suda bozuk para toplamak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suda yılan görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda balık tutmak güven kaybı yaşanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda el yıkamak huzursuzlukların son bulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda sürüklenmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir