AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sudan abdest almak

Kahve falında akan sudan abdest almak

Kahve falında akan sudan abdest almak ekmeksiz kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, durumun değişmesine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında akan sudan abdest almak gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Kahve falında akan sudan abdest almak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında akan sudan içmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan sudan geçmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında akan sudan atlamak rızkın gittikçe azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akan sudan su içmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sudan su doldurmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda abdest almak birçok iş fırsatı yakalanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak ticarette şansının düşeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir