AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyla abdest almak

Kahve falında akan suyla abdest almak

Kahve falında akan suyla abdest almak ticarette başarılı olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında akan suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında akan suyla abdest almak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, birçok engelin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda abdest almak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan sudan abdest almak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanaldan akan su görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında akan çamurlu su görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında az akan su görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil akan su görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir