AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye tokat atmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geline tokat atmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe tokat atmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze tokat atmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir