AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa tokat atmak

Kahve falında arkadaşa tokat atmak

Kahve falında arkadaşa tokat atmak insanlara küsüleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hak yemeyeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında adama tokat atmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga tokat atmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yarınlarına inanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak renk ve eğlence geleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir