AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına tokat atmak

Kahve falında arkadaşına tokat atmak

Kahve falında arkadaşına tokat atmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, takdir edileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, önemli bir lider haline geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaya tokat atmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tokat atmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında hanımına tokat atmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir