AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline tokat atmak

Kahve falında geline tokat atmak

Kahve falında geline tokat atmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline tokat atmak gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Kahve falında geline tokat atmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinine tokat atmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe tokat atmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana tokat atmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanına tokat atmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ölüye tokat atmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir