AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işarettir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak insanların hayranlığını kazanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir