AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak umutlarının söneceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak işlerinin hep yolunda gideceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir