AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak fakir çocukları giydireceğine, işinin yoluna gireceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak çok büyük bir şok yaşayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir