AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, borçlarını ödemeyi başaracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir