AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir