AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla el ele tutuşmak

Kahve falında patronla el ele tutuşmak

Kahve falında patronla el ele tutuşmak mevki edineceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayatının da düzene gireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına inanılır.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak darlık içine düşeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasıyla el ele tutuşmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hem verimi yükselteceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir